Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ετήσια σεμιναριακή εκδρομή του συλλόγου μας στους Δελφούς!

Ετήσια σεμιναριακή εκδρομή του συλλόγου μας στους Δελφούς. Την καλοκαιρινή ισημερία, ημέρα Σάββατο και Κυριακή, της 21ης & 22ας Ιουνίου, θα διεξαχθεί σεμινάριο πάνω στο chi qung & tai chi chuan με ενεργειακές ασκήσεις, χορογραφίες άοπλες και ένοπλες.

Επίσης, θα διεξαχθεί σεμινάριο πάνω στην τέχνη των ninja με τη χρήση του σπαθιού ninja-to σε χορογραφίες και τεχνικές αντιμετώπισης από έναν έως τέσσερις αντιπάλους.


Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι το σεμινάριο των ninja θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 20:00 (μμ) και θα διαρκέσει μέχρι εξαντλήσεως των δυνάμεων των συμμετεχόντων. Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο χρειάζεται:

  1. πλήρης ενδυμασία ninja
  2. σπαθί ξύλινο εκπαιδευτικό
  3. το τετράδιο θεωρίας, ένα στυλό, φακό και δεύτερο μακό μπλουζάκι
  4. προαιρετικά οποιοδήποτε άλλο σπαθί, το οποίο όμως θα πρέπει να παρουσιαστεί στην sempai και να εγκριθεί, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στο σεμινάριο
  5. κάρτα μέλους του studio ΑΜΑΖΩΝ
  6. η κατοχή φωτογραφικών μηχανών και βιντεοκαμερών είναι ελεύθερη
*Σημείωση: κλειστό σεμινάριο μόνο για μέλη

Το σεμινάριο αφορά αποκλειστικά τα μέλη και συγγενείς και φίλους αυτών, οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές και κατόπιν άδειας της sempai.

Επίσης, την Κυριακή το πρωί και ώρα 7:00 (πμ) θα διεξαχθεί ανοιχτό σεμινάριο για όλο τον κόσμο (μέλη και μη-μέλη) tai chi - chi qung. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φέρουν:
  1. παραδοσιακή ενδυμασία για τα μέλη, λευκό μακό, μαύρη φόρμα και λευκές κάλτσες για τους λοιπούς συμμετέχοντες
  2. ξύλινο εκπαιδευτικό σπαθί & βεντάλια, οι λοιποί συμμετέχοντες, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να εφοδιαστούν τα παραπάνω κατόπιν παραγγελίας
  3. η κατοχή φωτογραφικών μηχανών και βιντεοκαμερών είναι ελεύθερη
Στο σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν ωφέλιμες ενεργειακές ασκήσεις, χορογραφίες άοπλες και ένοπλες, μεθόδους αυτοάμυνας για αρχάριους, προχωρημένους και ανώτερου επιπέδου, τα ευεργετήματα και τις χαρές που προσφέρει η ιδιαίτερη φύση των Δελφών και για όσους επιπλέον επιθυμούν (εφόσον προκύψει η δυνατότητα) συμποσιακή βρώση, πόση και διαλογική συζήτηση κατά τα αρχαία ελληνικά έθιμα.

Η εμπειρία του συλλόγου μας στο ετήσιο αυτό σεμινάριο κρατάει επιτυχώς από το 1998 έως σήμερα και έχει προσφέρει πολλά σε μέλη, συγγενείς και φίλους. Η άσκηση και η περιήγηση στο χώρο των Δελφών είναι από μόνες τους μία ξεχωριστή εμπειρία .Η επιθυμία του συλλόγου ήταν πάντοτε η διδασκαλία και η γνώση, όπως και ο εκπολιτισμός μαζί με την κουλτούρα για όσους ειλικρινά επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Επισήμανση
Για τα μέλη που επιθυμούν Αρτεμίσιους Αγώνες (Δελφικός διαγωνισμός τοξοβολίας) θα πρέπει εγκαίρως να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, διότι εάν ο αριθμός δεν κριθεί επαρκής, δεν θα μπορέσουν να διεξαχθούν οι αγώνες (ενδυμασία και εξοπλισμός, όπως και ταυτότητα μέλους θεωρούνται δεδομένα). Η ομαδική διανυκτέρευση είναι προαιρετική, αλλά θα πρέπει να ενημερώσετε τον σύλλογο εάν επιθυμείτε να διανυκτερεύσετε μαζί μας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μπορείτε να έρθετε να παρακολουθήσετε είτε το ένα είτε το άλλο σεμινάριο κατά βούληση.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6930998844 ή στο email amazonglyfada@gmail.com.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου